Actualitat Notícies

TARGETA ACTIVA ALGEMESI

Algemesí subvenciona 4.000 targetes ‘activa’ per a compres en comerços locals. La targeta activa Algemesí són ajudes per a la ciutadania atorgades amb la finalitat de reactivar la economia local mitjançant el foment de les compres en els establiments del municipibadherits a la campanya.
TARGETA ACTIVA ALGEMESI

L’Ajuntament d’Algemesí posa a la venda a partir del pròxim 17 de novembre 4.000 targetes moneder que proporcionarà la Caixa Rural per 20 euros. Cada targeta estarà carregada amb 40 euros que es podran consumir en els establiments adherits a la iniciativa municipal ‘Targeta Activa’. Qualsevol veí major d’edat podrà demanar una targeta a través de la web Algemesí Participa. Els interessats han de sol·licitar una cita prèvia per a comprar la targeta a partir del pròxim dimarts. Les compres amb la ‘Targeta Activa’ es podran realitzar des de l’un de desembre fins al 31 de gener. Els comerços disposen de termini fins al pròxim dilluns per a adherir-se a la iniciativa i beneficiar-se de la subvenció municipal. Els usuaris podran consumir els 40 euros de cada targeta en una o diverses compres fins a esgotar el crèdit.

S'iinjectarà 160.000 euros en els establiments de la ciutat en dos mesos, la meitat de les arques municipals i la resta de la butxaca de cadascun dels usuaris de la targeta.

LLISTAT COMERÇOS ADHERITS.

Informació bases i cita prèvia

 

© 2021 - Ajuntament d'Algemesí - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball