Actuacions AFIC

L' Ajuntament d'Algemesí ofereix la possibilitat de recollir bosses gratuïtes per als comerços locals.

Es poden recollir al Centre Polivalent (C/ La Safor, 22), de dilluns a dijous de 9:00h a 14:00h.

En curs

L'Ajuntament d'Algemesí, amb una dotzena més de municipis, participa en la campanya "En valencià és més dolç" a través de les agències d'AVIVA i l'AVL, La Regidoria d'Igualtat i la Regidoria de Promoció Econòmica.
 

En curs

En curs

 La guía de locales disponibles en Algemesí pretende facilitar la búsqueda a toda persona interesada en abrir una actividad económica en Algemesí. En la guía se podrán visualizar los locales comerciales y naves industriales disponibles tanto para alquilar como en venta en el plano de Algemesí.
El propietario del local o su representante a través de las inmobiliarias o las inmobiliarias colaboradoras podrán inscrivir su local en la guía.
Esta guía de locales forma parte del proyecto “Guía de atracción de la Inversión Comercial”, desarrollada por la dirección general de comercio.

En curs

En curs

Actualització dades dels comerços en alta.

Cartell obert/tancat per als establiments

En curs

Projecte per a detectar a persones amb inquietuds emprenedores i valorar els seus possibles projectes.

Finalitzada

Des de la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Algemesí s’ha organitzat una nova edició d'OUTLET EN TENDA que es celebrarà del 17 al 22 d’octubre.

Finalitzada

Aprovada la convocatòria pública per a la selecció del personal docent, per a realitzar contracte de substitució fins al 29 de desembre de 2022 del projecte Taller d’Ocupació «BENESTAR I NATURA II».

Finalitzada

Jornada de treball dins del programa de municipis innovadors.

Finalitzada

© 2022 - Ajuntament d'Algemesí - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball