Actuacions AFIC

FIRA OUTLET ALGEMESI 2019

En curs

Els dies 9 i 10 de febrer es muntarà en la Plaça Major d'Algemesí la fira d'estocs OUTLET ALGEMESÍ. Diferents establiments d'Algemesí oferiran un ample ventall de productes d’oportunitat al millor preu. En el mateix emplaçament de la fireta ens trobarem un conjunt d'activitats complementàries d’animació (unflables per als més menuts, sorteig de productes dels establiments, etc.) oferint un cap de setmana lúdic i festiu per als ciutadans.

Més informació

LA MOSTRA D'EMPRESES, COMERÇOS I PROFESSIONALS D'ALGEMESI

En curs

La MOSTRA és una nova fira reservada a la participació d’empreses, comerços i professionals d’Algemesí i aspira a convertir-se en el saló de l’economia, el comerç i l’empresa d’Algemesí. Durant els tres dies de la fira hi haurà diverses atraccions i jocs gratuïts per als més menuts. Un trenet portarà la gent al Centre Polivalent de forma gratuïta. Al llarg del cap de setmana es programaran diverses activitats com ara presentacions de productes i serveis a càrrec de les empreses i els professionals que hi participen, així com una zona dedicada a degustacions gastronòmiques i restauració.

Més informació

PASSAREL·LA ALGEMESI

En curs

Passarel·la de moda d'establiments d'Algemesí

Més informació

CAMPANYA NADAL: COMPRA EN EL TEU POBLE

En curs

S'han ubicat tòtems publicitaris en 5 punts del centre comercial i es reparteixen entre els comerciants bosses de compra reutilitzables amb el logo: compra en el teu poble, per a lliurar als consumidors.

Més informació

GUIA DE LOCALS DISPONIBLES A ALGEMESI

En curs

 La guía de locales disponibles en Algemesí pretende facilitar la búsqueda a toda persona interesada en abrir una actividad económica en Algemesí. En la guía se podrán visualizar los locales comerciales y naves industriales disponibles tanto para alquilar como en venta en el plano de Algemesí.
El propietario del local o su representante a través de las inmobiliarias o las inmobiliarias colaboradoras podrán inscrivir su local en la guía.
Esta guía de locales forma parte del proyecto “Guía de atracción de la Inversión Comercial”, desarrollada por la dirección general de comercio.

Més informació

REGISTRE DE COMERÇ

En curs

Actualització dades dels comerços en alta.

Cartell obert/tancat per als establiments

Més informació

FIRA OUTLET 2018

Finalitzada

Els dies 9, 10 i 11 de febrer es muntarà en la Plaça Major d'Algemesí la fira d'estocs OUTLET ALGEMESÍ. Diferents establiments d'Algemesí oferiran un ample ventall de productes d’oportunitat al millor preu. En el mateix emplaçament de la fireta ens trobarem un conjunt d'activitats complementàries d’animació (unflables per als més menuts, sorteig de productes dels establiments, etc.) oferint un cap de setmana lúdic i festiu per als ciutadans.

Més informació

© 2015 - Ajuntament d'Algemesí - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball