Activitats comercials

Buscar en el títol i en les etiquetes:

Tipus d'activitat o esdeveniment:
CAMPANYES ESPECIALS COVID 19 QUEDAT A CASA

07-04-2020 al 02-08-2020

CAMPANYES ESPECIALS COVID 19 QUEDAT A CASA

INFORMACIÓ ESTABLIMENTS COMERCIALS PER A FER COMANDES I/O SERVEIS A DOMICILI.

Davant la gravetat que estem travessant i amb l’objectiu d’afavorir els mínims desplaçaments, així com la permanència en els lloc de compra en el mínim temps possible realitzem aquesta campanya d’informar els consumidors de les possibilitats que tenen per realitzar comandes per telèfon i/o per correu electrònic per tal de poder anar a arreplegar l'encarrec a l’hora que li especifiquen o rebre-la en el seu domicili segons informe cada establiment.

#QUEDAT A CASA  #ARA MÉS QUE MAI COMEÇ LOCAL 

Més informació

FIRA OUTLET 2020 ALGEMESI

22-02-2020 al 23-02-2020

FIRA OUTLET 2020 ALGEMESI

La plaça Major acull la fira Outlet Algemesí amb la participació de 15 comerços de la ciutat.
El cap de setmana del 22 i 23 de febrer tindrà lloc una nova edició de la fira Outlet Algemesí. De nou, un total de 15 comerços de la ciutat exposaran els productes rebaixats en la plaça Major.

#outlet  #fira  #descomptes 

Més informació

LA MOSTRA D'EMPRESES, COMERÇOS I PROFESSIONALS D'ALGEMESI

18-10-2019 al 20-10-2019

LA MOSTRA D'EMPRESES, COMERÇOS I PROFESSIONALS D'ALGEMESI

La MOSTRA és una nova fira reservada a la participació d’empreses, comerços i professionals d’Algemesí i aspira a convertir-se en el saló de l’economia, el comerç i l’empresa d’Algemesí. Durant els tres dies de la fira hi haurà diverses atraccions i jocs gratuïts per als més menuts. Un trenet portarà la gent al Centre Polivalent de forma gratuïta. Al llarg del cap de setmana es programaran diverses activitats com ara presentacions de productes i serveis a càrrec de les empreses i els professionals que hi participen, així com una zona dedicada a degustacions gastronòmiques i restauració. Enguany també fira de l'automòbil.

#EXPOSICION  #FERIA  # 

Més informació

IV RUTA DE LA TAPA ALGEMESI

01-04-2019 al 31-05-2019

IV RUTA DE LA TAPA ALGEMESI

Durant el mes de maig de 2019 s'organitza una activitat animada tots els Dijous, que consisteix en realitzar una Ruta de la Tapa per tots els bars que oferixen tapa pel preu de 1’50 € . Participen 28 bars i restaurants

#RUTA TAPA  #TAPES 

Més informació

XI PASSAREL·LA ALGEMESI

26-02-2019 al 13-04-2019

XI PASSAREL·LA ALGEMESI

Desfilada de moda en la que participen tant comerços de moda en les diferents categories (infantil, moda jove, de festa, ...) com altres establiments: perruqueria, estètica, complements, artesans, floristeria, etc. Per tant és un ampli ventall d’activitats i amb aquesta actuació es preten aconseguir notorietat del comerç urbà entre els ciutadans d’Algemesí i els pobles veïns

#MODA  #DESFILE  #PASSAREL·LA 

Més informació

LA MOSTRA D'EMPRESES, COMERÇOS I PROFESSIONALS D'ALGEMESI

19-10-2018 al 21-10-2018

LA MOSTRA D'EMPRESES, COMERÇOS I PROFESSIONALS D'ALGEMESI

La MOSTRA és una nova fira reservada a la participació d’empreses, comerços i professionals d’Algemesí i aspira a convertir-se en el saló de l’economia, el comerç i l’empresa d’Algemesí. Durant els tres dies de la fira hi haurà diverses atraccions i jocs gratuïts per als més menuts. Un trenet portarà la gent al Centre Polivalent de forma gratuïta. Al llarg del cap de setmana es programaran diverses activitats com ara presentacions de productes i serveis a càrrec de les empreses i els professionals que hi participen, així com una zona dedicada a degustacions gastronòmiques i restauració.

#FIRA  #MOSTRA EMPRESES  # 

Més informació

PASSAREL·LA ALGEMESI

21-04-2018 al 21-04-2018

Desfilada de moda en la que participen tant comerços de moda en les diferents categories (infantil, moda jove, de festa, ...) com altres establiments: perruqueria, estètica, complements, artesans, perruqueria canina, pastisseria, floristeria, etc. Per tant és un ampli ventall d’activitats i amb aquesta actuació es preten aconseguir notorietat del comerç urbà entre els ciutadans d’Algemesí i els pobles veïns

#MODA  #DESFILE 

Més informació

FIRA OUTLET 2018

09-02-2018 al 11-02-2018

FIRA OUTLET 2018

Els dies 24, 25 i 26 de febrer es muntarà en la Plaça Major d'Algemesí la fira d'estocs OUTLET ALGEMESÍ. Diferents establiments d'Algemesí oferiran un ample ventall de productes d’oportunitat al millor preu.
En el mateix emplaçament de la fireta ens trobarem un conjunt d'activitats complementàries d’animació (unflables per als més menuts, sorteig de productes dels establiments, etc.) oferint un cap de setmana lúdic i festiu per als ciutadans.

#FIRA; OUTLET; OPORTUNITATS 

Més informació

CAMPANYA NADAL: COMPRA EN EL TEU POBLE

22-12-2017 al 05-01-2018

S'han ubicat tòtems publicitaris en 5 punts del centre comercial i es reparteixen entre els comerciants bosses de compra reutilitzables amb el logo: compra en el teu poble, per a lliurar als consumidors.

#animacio comercial 

Més informació

II RUTA DE LA TAPA ALGEMESI

04-05-2017 al 06-06-2017

II RUTA DE LA TAPA ALGEMESI

Promocionar el sector de l’hostaleria i la restauració local així com fomentar la col•laboració entre tots els seus integrants. Es tracta, doncs, de mostrar al públic la qualitat gastronòmica d’Algemesí.

L’activitat consisteix a realitzar la Ruta de la Tapa anant de tapes per Algemesí els dijous del mes de maig, els bars i restaurants participants oferiran al públic una tapa i una beguda pel preu de 2’50 € (1 € la tapa i 1’50 € la beguda)

#RUTA TAPA 

Més informació

© 2015 - Ajuntament d'Algemesí - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball