Actualitat Notícies

V RUTA DE LA TAPA ALGEMESI

Durant el mes de maig de 2022 s'organitza una activitat animada tots els Dijous, que consisteix en realitzar una Ruta de la Tapa per tots els bars que oferixen tapa pel preu de 1’50 € . Participen 20 bars i restaurants.
V  RUTA DE LA TAPA ALGEMESI

Durant els dijous del mes de maig de 2022, 20 establiments locals oferiran tapes a 1,50€.

Des de l’Ajuntament d’Algemesí es busca, amb aquesta campanya, promocionar el sector de l’hostaleria i la restauració local.

Es repartiran   butlletes  'rasca i guanya' entre els establiments participants (2050/ establiment) i de forma aleatòria contindran els següents premis:

  • 800 tapes gratuïtes → 50% aportat per l'establiment i 50% aportat per l'Ajuntament d'Algemesí. Premi directe que es podrà utilitzar de manera immediata o qualsevol altre dijous de la Ruta de la Tapa en l’establiment on t’ha tocat la butlleta.
  • Targeta Activa de 40€ → que es podrà gastar en tots els establiments adherits a la Targeta Activa (més de 200 establiments d’Algemesí). Per recollir-la s’haurà d’acudir a l’oficina ADA (Plaça d’Argentina, 1) amb la butlleta premiada i el tiquet de consumició.
  • 40 lots de marxandatge → es lliurarà de forma immediata en l’establiment, qui farà l’entrega de: botella de vi ARIENZO de Marqués de Riscal o conjunt de llibreta i bossa de cotó de #laTerreta

Aquests són els bars/restaurants que participen:

© 2022 - Ajuntament d'Algemesí - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball