Actualitat Notícies

TARGETA ACTIVA ALGEMESI - SEGONA EDICIÓ

Algemesí subvenciona 4.000 targetes ‘activa’ per a compres en comerços locals. La targeta activa Algemesí són ajudes per a la ciutadania atorgades amb la finalitat de reactivar la economia local mitjançant el foment de les compres en els establiments del municipi adherits a la campanya.
TARGETA ACTIVA ALGEMESI - SEGONA EDICIÓ

L’Ajuntament d’Algemesí posa a la venda a partir del 5 de maig 4.000 targetes moneder que proporcionarà la Caixa Rural per 20 euros. Cada targeta estarà carregada amb 40 euros que es podran consumir en els establiments adherits a la iniciativa municipal ‘Targeta Activa II’.

Qualsevol veí major d’edat podrà demanar una targeta a través de la web Algemesí Participa. Els interessats han de sol·licitar una cita prèvia per a comprar la targeta a partir del 5 de maig.

Les compres amb la ‘Targeta Activa’ es podran realitzar des del 10 de maig al 31 de juliol. Els usuaris podran consumir els 40 euros de cada targeta en una o diverses compres fins a esgotar el crèdit.

S'injectarà 160.000 euros en els establiments de la ciutat en dos mesos, la meitat de les arques municipals i la resta de la butxaca de cadascun dels usuaris de la targeta.

LLISTAT COMERÇOS ADHERITS.

Informació bases i cita prèvia.

© 2021 - Ajuntament d'Algemesí - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball