Actualitat Notícies

I CONCURS INSTAGRAM FALLES ALGEMESI 2020

La regidoria de promoció econòmica i festes ha llançat un concurs de fotografies relacionades amb la festa fallera de la ciutat d’Algemesí, que premiarà les 3 millors fotografies amb vals de compra per valor de 50, 30 i 20 euros per a utilitzar en compres en els comerços i establiments d’Algemesí que s'adhereixquen a la campanya.
I CONCURS INSTAGRAM FALLES ALGEMESI 2020

Podrà participar qualsevol persona que realitze fotografies que mostren qualsevol aspecte de la festa fallera de la ciutat d'Algemesí en 2020 utilitzant el hastag #algemesíonfire.

La participació al concurs no necessita de cap inscripció i és totalment gratuïta, a més cada persona pot presentar quantes fotografies desitge, sempre dins de les dates establides i que compten amb la temàtica del concurs, Falles d’Algemesí.

Les bases estan publicades en la web d'Algemesí, en l'apartat de Falles 2020 i hem de comptar amb l'adhesió formal dels estabiments que presenten l'adhesió i així poder publicar el llistat.

Accés a les bases.

L'adhesió comporta que acceptaran el val de la persona premiada si es presenta en el seu establiment i girarà factura a l'Ajuntament d'Algemesí pel valor del val, junt al val cunyat per l'establiment, així com donar publicitat a l'activitat.

Segons les bases:

Establiments participants: tots aquells que s’adherisquen mitjançant instància individual o a través de les associacions d’empresaris de la localitat. Les sol·licituds s’han de presentar per la sede electrònica de l’Ajuntament d’Algemesí, a través del tramit «2 Atenció ciutadà» indicant:

«Apartat EXPOSE: Conegudes les bases del I Concurs Instagram Falles Algemesí 2020, publicades per l’Ajuntament d’Algemesí, l’establiment amb:

nom comercial:________________

C/______________________

activitat econòmica____________________________

 

SOL·LICITA adherir-se al I Concurs Instagram Falles Algemesí 2020 com a establiment participant i accepte les corresponents bases.»

Termini de presentació instància adhessió el 16 de març.

El llistat d’establiments serà publicat en la web d’Algemesí.

© 2021 - Ajuntament d'Algemesí - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball