Actualitat Notícies

AJUDES EXTRAORDINÀRIES A AUTÒNOMS PER CESSAMENT D'ACTIVITAT DE LA GENERALITAT VALENCIANA

De manera adicional al Reial Decret Llei 2/2021 de la passada setmana, la Generalitat Valenciana ha publicat hui el DECRET 22/2021 amb la finalitat d'aprovar les bases per regular la concessió directa d’ajudes urgents a les persones treballadores autònomes afectades per la pandèmia amb la condició que siguen beneficiàries de les prestacions extraordinàries Covid-19 de la Seguretat Social, en gener, febrer o tots dos de 2021.
AJUDES EXTRAORDINÀRIES A AUTÒNOMS PER CESSAMENT D'ACTIVITAT DE LA GENERALITAT VALENCIANA

De manera adicional al Reial Decret Llei 2/2021 de la passada setmana, la Generalitat Valenciana ha publicat hui el DECRET 22/2021 amb la finalitat d'aprovar les bases per regular la concessió directa d’ajudes urgents a les persones treballadores autònomes afectades per la pandèmia amb la condició que siguen beneficiàries de les prestacions extraordinàries Covid-19 de la Seguretat Social, en gener, febrer o tots dos de 2021.

  1. Els beneficiaris seran persones treballadores autònomes, amb domicili en la C.V., afectades econòmicament per la pandèmia. Siga quin siga el sector.
  2. La quantia és de 300 euros (150 €/mes) addicionals a l’ajuda extraordinària de l’Estat.
  3. S'haurà de sol·licitar per seu electrònica en dos tràmts. El primer és per determinar data i franja horària (no requereix signatura electrònica).
  4. El termini d'iniciació de la tramitació del 15 al 28 de febrer de 2021.

Si necessiteu més informació, podeu descarregar el fullet informatiu en aquest enllaç.

Si voleu accedir a la convocat`ria completa, ho podeu fer de d'aquest enllaç.

© 2021 - Ajuntament d'Algemesí - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball