Actuacions AFIC

FIRA DE LA TAPA ALGEMESI

Finalitzada

 III Feria de la Tapa que el ayuntamiento va a impulsar con el objetivo de resaltar los trabajos y esfuerzos del sector de la restauración en Algemesí y la cultura gastronòmica de la zona.

Más información

Més informació

PASSAREL•LA ALGEMESI 2014

Finalitzada

 Actuación promocional en formato de desfile de modelos para que los comercios de Algemesí puedan exhibir sus productos y artículos al público en general, al tiempo que fomenta el espíritu participativo y asociativo en el municipio. En el desfile de moda participan comercios de ropa infantil, deportiva, moda joven, de fiesta, novias, complementos, textil hogar y establecimeintos de peluqueria y estética

Més informació

FIRA OUTLET ALGEMESI 8 I 9 FEBRER

Finalitzada

 Dissabte 8 i diumenge 9 de febrer es muntarà en la Plaça Major d'Algemesí la fira d'estocs OUTLET ALGEMESÍ. Diferents establiments d'Algemesí oferiran un ample ventall de productes d’oportunitat al millor preu. En el mateix emplaçament de la fireta ens trobarem un conjunt d'activitats complementàries d’animació (unflables per als més menuts, actuacions de ball, esport, etc.) oferint un cap de setmana lúdic i festiu per als ciutadans.

Més informació

XVII EXPOALGEMESI

Finalitzada

 El Ayuntamiento de Algemesí organiza Expoalgemesí como marco de exposición de las empresas y comercios locales i de bienes i servicios que estas ofrecen.
Se cuenta con la colaboración de las entidades empresariales de Algemesí: Asociación de comercios y servicios de Algemesí (ACSA) y la asociación de empresarios EMPAL, así como la participación del tejido asociativos local.

Més informació

PASSAREL·LA ALGEMESI 2013

Finalitzada

Actuació promocional en format desfilada de moda mitjançant la qual els locals comercials d’Algemesí poden exhibir els seus productes i articles al públic en general, al temps que fomenta l’espirit participatiu i associatiu en el municipi. En la desfilada de moda participen tant comerços de moda en les diferents categories (infantil, esport, moda jove, de festa, núvies,...) com altres establiments: perruqueria, estètica, complements, sabateries, tèxtil de la llar.

Més informació

© 2021 - Ajuntament d'Algemesí - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball