Actuacions AFIC

PASSAREL·LA ALGEMESI 2016

Finalitzada

Actuació promocional en format desfilada de moda mitjançant la qual els locals comercials d’Algemesí poden exhibir els seus productes i articles al públic en general, al temps que fomenta l’esperit participatiu i associatiu en el municipi

Més informació

FIRA OUTLET ALGEMESI 2016

Finalitzada

Els dies 5, 6 i 7 de febrer es muntarà en la Plaça Major d'Algemesí la fira d'estocs OUTLET ALGEMESÍ. Diferents establiments d'Algemesí oferiran un ample ventall de productes d’oportunitat al millor preu. En el mateix emplaçament de la fireta ens trobarem un conjunt d'activitats complementàries d’animació (unflables per als més menuts, actuacions de ball, esport, etc.) oferint un cap de setmana lúdic i festiu per als ciutadans.

Més informació

PASSAREL·LA ALGEMESI 2015

Finalitzada

Actuació promocional en format desfilada de moda mitjançant la qual els locals comercials d’Algemesí poden exhibir els seus productes i articles al públic en general, al temps que fomenta l’espirit participatiu i associatiu en el municipi. En la desfilada de moda participen tant comerços de moda en les diferents categories (infantil, esport, moda jove, de festa, núvies,...) com altres establiments: perruqueria, estètica, complements, sabateries, tèxtil de la llar.

Més informació

LES TENDES SÓN EL COR DE LA TEUA CITUTAT

Finalitzada

 L’ajuntament d’Algemesí s’ha sumat a la campanya de promoció del comerç urbà i de proximitat que ha llançat la Generalitat valenciana baix el lema “LES TENDES SÓN EL COR DE LA TEUA CIUTAT: FES-LES PALPITAR””

Més informació

FIRA OUTLET ALGEMESI 2015

Finalitzada

 Fireta d’estocs en un cap de setmana amb l’objectiu de ser una activitat lúdico-festiva i en la que es poden adquirir productes d’oportunitat dels nostres comerços i al millor preu

Més informació

© 2021 - Ajuntament d'Algemesí - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball