Actuacions AFIC

PASSAREL·LA VIRTUAL ALGEMESI

En curs

Passarel·la de moda en format digital Algemesí 2020. Estrena 8 d'octubre a les 22 h. en Berca TV

 

Més informació

FIRA OUTLET 2020 ALGEMESI

En curs

La plaça Major acull la fira Outlet Algemesí amb la participació de 15 comerços de la ciutat. El cap de setmana del 22 i 23 de febrer tindrà lloc una nova edició de la fira Outlet Algemesí. De nou, un total de 15 comerços de la ciutat exposaran els productes rebaixats en la plaça Major.

Més informació

FIRA OUTLET ALGEMESI 2019

En curs

Els dies 9 i 10 de febrer es muntarà en la Plaça Major d'Algemesí la fira d'estocs OUTLET ALGEMESÍ. Diferents establiments d'Algemesí oferiran un ample ventall de productes d’oportunitat al millor preu. En el mateix emplaçament de la fireta ens trobarem un conjunt d'activitats complementàries d’animació (unflables per als més menuts, sorteig de productes dels establiments, etc.) oferint un cap de setmana lúdic i festiu per als ciutadans.

Més informació

LA MOSTRA D'EMPRESES, COMERÇOS I PROFESSIONALS D'ALGEMESI

En curs

La MOSTRA és una nova fira reservada a la participació d’empreses, comerços i professionals d’Algemesí i aspira a convertir-se en el saló de l’economia, el comerç i l’empresa d’Algemesí. Durant els tres dies de la fira hi haurà diverses atraccions i jocs gratuïts per als més menuts. Un trenet portarà la gent al Centre Polivalent de forma gratuïta. Al llarg del cap de setmana es programaran diverses activitats com ara presentacions de productes i serveis a càrrec de les empreses i els professionals que hi participen, així com una zona dedicada a degustacions gastronòmiques i restauració.

Més informació

© 2021 - Ajuntament d'Algemesí - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball