Actualidad Noticias

I CONCURSO INSTAGRAM FALLAS ALGEMESI 2020

La concejalía de promoción económica y fiestas ha lanzado un concurso de fotografías relacionadas con la fiesta fallera de la ciudad de Algemesí, que premiarà las 3 mejores fotografías con vales de compra por valor de 50, 30 y 20 € para utilizar en los comercios y establecimientos de Algemesí que se adhieran a la campaña.
I CONCURSO INSTAGRAM FALLAS ALGEMESI 2020

Podrà participar qualsevol persona que realitze fotografies que mostren qualsevol aspecte de la festa fallera de la ciutat d'Algemesí en 2020 utilitzant el hastag #algemesíonfire.

La participació al concurs no necessita de cap inscripció i és totalment gratuïta, a més cada persona pot presentar quantes fotografies desitge, sempre dins de les dates establides i que compten amb la temàtica del concurs, Falles d’Algemesí.

Les bases estan publicades en la web d'Algemesí, en l'apartat de Falles 2020 i hem de comptar amb l'adhesió formal dels estabiments que presenten l'adhesió i així poder publicar el llistat.

Accés a les bases.

L'adhesió comporta que acceptaran el val de la persona premiada si es presenta en el seu establiment i girarà factura a l'Ajuntament d'Algemesí pel valor del val, junt al val cunyat per l'establiment, així com donar publicitat a l'activitat.

Segons les bases:

Establiments participants: tots aquells que s’adherisquen mitjançant instància individual o a través de les associacions d’empresaris de la localitat. Les sol·licituds s’han de presentar per la sede electrònica de l’Ajuntament d’Algemesí, a través del tramit «2 Atenció ciutadà» indicant:

«Apartat EXPOSE: Conegudes les bases del I Concurs Instagram Falles Algemesí 2020, publicades per l’Ajuntament d’Algemesí, l’establiment amb:

nom comercial:________________

C/______________________

activitat econòmica____________________________

 

SOL·LICITA adherir-se al I Concurs Instagram Falles Algemesí 2020 com a establiment participant i accepte les corresponents bases.»

Termini de presentació instància adhessió el 16 de març.

El llistat d’establiments serà publicat en la web d’Algemesí.

© 2021 - Ajuntament d'Algemesí - Consellería de Economía Sostenible, Sectores Productivos, Comercio y Trabajo